Provincie Gelderland aanvraag Omgevingsvergunning Eibergen, Ruurlo, Vorden, Lichtenvoorde en Zieuwent

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland aanvraag Omgevingsvergunning Eibergen, Ruurlo, Vorden, Lichtenvoorde en Zieuwent.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Aanvraag vergunning voor de renovatie van woningen in diverse straten in Eibergen, Ruurlo, Vorden, Lichtenvoorde en Zieuwent.   Provincie Gelderland heeft op 3 juni 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Met dit bericht laat de provincie u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Als de provincie een (ontwerp)besluit op de aanvraag neemt dan publiceert de provincie daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u het (ontwerp)besluit bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99 onder vermelding van het zaaknummer 2024-007855.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 12-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen vorden
  2. 5e8319c40e61be9ec202abb2f67c726b

Gerelateerde berichten