Aanvraag vergunning voor het kappen van een Amerikaanse vogelkers aan de Ruurloseweg, Vorden

DeVordengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het kappen van een Amerikaanse vogelkers aan de Ruurloseweg, Vorden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bronckhorst heeft op 30 mei 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag gaat over het kappen van een Amerikaanse vogelkers aan de Ruurloseweg, Vorden. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? De omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen voor het kappen van een Amerikaanse vogelkers. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag? De gemeente Bronckhorst heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 30 mei 2024. Waarschijnlijk neemt de gemeente binnen 8 weken een besluit. De termijn kan éénmaal met zes weken worden verlengd. We kunnen de termijn ook opschorten als we nog aanvullende gegevens van de aanvrager nodig hebben. Als de vergunning wordt verleend, publiceren wij een nieuw bericht. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Op uw verzoek sturen wij u het aanvraagformulier en de ingediende bijlagen via de mail. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Voor het versturen per post kunnen legeskosten in rekening worden gebracht. De aanvraag is geregistreerd met kenmerk Z2024-1296. Bij contact vermeld u dit kenmerk zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deVordengids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Vorden, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVordengids.nl
Redactie deVordengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen vorden
  2. 0440d8af8c6f8a5f9dff35ef4eda77c4

Gerelateerde berichten